Välkommen till Alpacka Park!

Här får du chansen att möta våra charmiga kameldjur, som ursprungligen kommer från Anderna. Vi har nio fluffiga alpackor som bor här hos oss. Varje vår klipper vi deras ull, som sedan används till att skapa fina, handstickade plagg direkt här på gården. Vår stickexpert Inger skapar de mest fantastiska kreationer.

Alpacka Tracking

För en unik upplevelse, boka en Alpacka Tracking! Ta med familjen eller ditt företag på en guidad tur i området, komplett med en poängpromenad. Vid ankomst ger vi instruktioner och förbereder dig för ditt äventyr. Sedan ger du dig ut på en timmes tracking i sällskap med er egen personliga alpacka! 

Priser:

Alpacka Tracking startavgift 495kr
Vuxen 120kr
Barn under 12 år 60kr

Exempel, 1 alpacka per 2 personer då de är flockdjur och måste vara minst två alpackor per tur.

Träffa Alpackorna

Kom till Charlottenlund och träffa alla djuren. Våra Highland Cattle, våra koifiskar och alpackorna. I detta paket så får ni komma in till alla djuren och mata dom. Ni kommer få var sin korg med mat till alla olika djuren. 

Lilla fikapaketet:
Kaffe/te/festis och kaka: 120kr vuxen och 60kr barn under tolv år 

Mellan fikapaketet
Kaffe/te/festis och chokladbrownie, med grädde och bär eller Ingers goda pannacotta: 150kr vuxen och 75kr barn under tolv år 

Stora fikapaketet
Kaffe/te/festis och Charlottenlundsvåffla á la lyx, med bourbonglass, grädde och bär : 170kr vuxen och 85kr barn under tolv år 

Observera att Alpacka Tracking måste förbokas. 

Kontakta oss på 0371-460 57 för att boka.