I år kommer vi duka upp en dignande bordsbuffé med platåer ut på borden där ni sitter. Det kommer serveras i hela fyra omgångar med det bästa som köket har att erbjuda. Vad sägs om följande:
Bröd och smör finns på borden.
Först när ni kommer så serverar påskharen vår egen äggtoddy. Med eller utan alkohol.
Platå nummer ett:
Flera olika sorters sillar, lax, Västerbottenpaj, Ingers goda laxlasagne, havets cheesecake, kokt potatis, gräddfil och gräslök.
Platå nummer två:
Rökt lammstek, Påskskinka, lufttorkad skinka, vedeldad karré, örtsås samt lantpaté med cumberlandsås.
Platå nummer tre:
Till denna paradrätt så kommer vi servera närproducerat med både lamm och nötkött i olika variationer. Den serveras varm med följande tillbehör; potatisgratäng, smörfräst charlottenlök, rödvinssås och bearnaisesås.
Nummer 4. Stora dessertplatån
Nu öppnar vi upp till nästa salong där vi har dukat upp med stort gottebord, Ingers berömda påsktårta, kaffe, te mm
Pris:
495 kr/person
Barn under 3 år gratis – sedan 30 kr per år upp till 12 år.
Sittningstider