Nyår på Charlottenlund

söndag 31 december, 2023
kl 18:00

Fira det nya året på vårt Gårdshotell – en himmelsk oas på landet för både människor och fyrbenta vänner! Vi vet att det kan vara utmanande att hitta en trygg plats för hundar som är rädda för nyårsfyrverkerier. Men oroa dig inte längre! Vi är stolta över att erbjuda en unik och säker miljö för gäster med skotträdda hundar.

Vårt mysiga Gårdshotell är inte bara känd för sin varma atmosfär och förträffliga matupplevelser, utan också för att vara en fristad för hundar som behöver extra omsorg och trygghet. Vi har skapat ett särskilt område där de kan koppla av och känna sig säkra från smällar och oväsen.

Vår nyårssupé blir en oförglömlig fest för alla sinnen. Vi har noga utformat en festmåltid som kommer att kittla dina smaklökar och lämna dig mätt och belåten, medan du och ditt sällskap njuter av den rustika och idylliska omgivningen på vår gård.

Efter en kväll av god mat och skratt, behöver du inte oroa dig för att få en störd nattsömn. Vi erbjuder mysiga och komfortabla rum där du och din hund kan krypa upp i mjuka sängar och somna till ljudet av lugn och ro istället för smällare.

Vi förstår vikten av att skapa en trygg plats för alla våra gäster och deras älskade fyrfota vänner. Så varför inte fira in det nya året tillsammans med oss på vårt Gårdshotell, där ni kan njuta av fantastisk mat, en mysig miljö och en fridfull upplevelse för både människor och hundar?

Boka nu och ge din skotträdda hund en minnesvärd och stressfri kväll på vårt Gårdshotell under nyårsafton. Välkomna till vår oas på landet, där vi bryr oss om er allihop!

Meny:

Smörfrästa pilgrimsmusslor med avokadokräm toppad med machesallad

Klassisk löjromstoast

Oxfilé med rödvinssås, bakad potatisecrassé med späda grönsaker.

Ingers berömda vaniljdrömscheesecake med jordgubbar och bärsås

Bubbel på tolvslaget

Pris 595 kr per person

Enkelrum från 790kr Dubbelrum från 990kr inklusive stor frukostbuffé

Bokning görs endast på telefon 0371 460 57

Detta evenemang har avslutats

Fler evenemang

fredag 27 september, 2024
Oktoberfest med vårt husband Seven Heaven!
Äntligen är det dags igen! Vårt Liveband Seven Heaven är åter tillbaka och kommer bjuda på underhållning med fart och fläkt. Långborden dukas upp och hela menyn kommer serveras på våra berömda plat...
lördag 28 september, 2024
Oktoberfest med vårt husband Seven Heaven!
Äntligen är det dags igen! Vårt Liveband Seven Heaven är åter tillbaka och kommer bjuda på underhållning med fart och fläkt. Långborden dukas upp och hela menyn kommer serveras på våra berömda plat...